Bouwbedrijf
Bouwbedrijf B. Th. Postma BV in
Sint nicolaasga
<<=Terug naar plaats Sint nicolaasga
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Sint nicolaasga en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf B. Th. Postma BV
Molier 8
8521 MD Sint nicolaasga

tel: 0513-431997

Extra informatie

Wij zijn een bedrijf dat al sinds 1977 metselwerk verricht voor aannemers en particulieren. Met onze ruime ervaring verrichten wij voor u het complete gevelmetselwerk, incl. steigerwerk en voegwerk.   
Wij beschikken ook over vakkennis m.b.t. doorstrijken van voegwerk en kalkzandsteenlijmwerk. Middels een uitgebreid machinepark wordt er hoofdzakelijk machinaal geopperd. Wij werken met eigen personeel, hun betrokkenheid voor het metselvak ziet U terug in de geleverde kwaliteit. Neem contact op over de mogelijkheden. 
 
Bedrijfsinformatie 
 
Bouwbedrijf B. Th. Postma BV heeft de afgelopen 35 jaar een grote reputatie opgebouwd als metselbedrijf. Het bedrijf vermetselt op jaarbasis ± 3,5 milj. steen. Daarnaast verlijmt Postma BV al meer dan 20 jaar kalkzandsteenblokken, -elementen en vellingkantblokken in de woning- en utiliteitsbouw. Ook het voegen of doorstrijken van gevels behoort tot de werkzaamheden. De laatste jaren metselen wij ook met dunbedmortel. Postma BV beheerst ook het fenomeen “verlijmen van baksteen”. Het bedrijf kan tevens zorgen voor al het benodigde hulpmateriaal, zoals elementenstelmachines, steigers en verreikers voor de bevoorrading. 
 
Oprichting: 
 
Tot de start van zijn eigen onderneming was de heer B.Th. Postma twaalf jaar als metselaar bij een aannemersbedrijf werkzaam. Hij begon zijn bedrijf aanvankelijk alleen, maar al snel werd zijn broer zijn eerste werknemer; na een half jaar had hij al 5 medewerkers en in de afgelopen jaren is dit aantal alleen maar toegenomen. In 1997 gaf Postma te kennen zich terug te willen trekken, zijn dochter Adelina Postma gaf te aan het bedrijf wel te willen overnemen samen met haar man de heer Hans Lolkema en sinds 1999 runnen zij het bedrijf. Het bedrijf werkt op dit moment met 25 vakkundig en gemotiveerde metselaars/lijmers, waaronder ook een aantal leerlingen. Het werkgebied van het bedrijf omvat Noord- en Midden-Nederland.