Bouwbedrijf
Bouwbedrijf de Rooy in
Sprundel
<<=Terug naar plaats Sprundel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Sprundel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf de Rooy
Kerkeheidestraat 10
4714 RC Sprundel

tel: (0165) 384075

Extra informatie

Bouwbedrijf de Rooy   
Algemeen 
 
Bouwbedrijf de Rooy is een bouwbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Dhr. J.de Rooij is het bedrijf gestart in 1880. Nadat 3 generaties de leiding van dit familiebedrijf in handen hebben gehad is het bedrijf in 2007 overgenomen door de toenmalige bedrijfsleider, welke in 2012 de aandelen van het bedrijf over gedaan heeft naar bouwbedrijf B. de Nijs-Soffers uit Hooger-heide. Bouwbedrijf de Rooy b.v. blijft zelfstandig opereren op het gebied van nieuwbouw, renovaties, onderhoud, mutaties en asbest golfplaat saneringen. Het bedrijf is o.a. ISO 9001/2008 en VCA** gecertificeerd en heeft momenteel 16 medewerkers in vaste dienst. Naast deze vaste medewerkers zijn er steeds een aantal leerlingen, welke hun vakopleiding volgen, onderaannemers en ZZPérs bij ons bedrijf werkzaam om de continuïteit te waarborgen. 
 
Het bedrijf heeft ruime ervaring in woning- utiliteit - en renovatiebouw, daarnaast zijn een aantal van onze medewerkers werkzaam in klein onderhoudswerk en mutatieonderhoud, vooral bij de woningbouwverenigingen in de regio. Het bedrijf is vooruitstrevend in het zoeken naar nieuwe ontwikkelingen naast de traditionele werkwijze en bouwmethodes met een degelijk vakmanschap. Het bedrijf is vooruitstrevend in nieuwe hulpmiddelen en communicatie.Het bedrijf weet iedere keer zijn grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. In 2007 was de complete regie in handen om een bestaande bungalow in zijn geheel succesvol te verplaatsen. 
 
Uw opdracht is bij bouwbedrijf de Rooy in goede handen en wordt door een vakkundig team uitgewerkt naar een eindproduct waarover u tevreden kunt zijn. 
 
Organistie 
 
Bouwbedrijf de Rooy heeft een effectieve organisatie met korte herkenbare lijnen en ervaren en betrokken medewerkers. Hierdoor zijn zij in staat om actief mee te denken in oplossingen, verbeteringen en optimalisaties om gezamenlijk te komen tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat tegen een zo gunstig mogelijk prijs. 
 
Maatschappelijk verantwoord Ondernemen 
 
Bouwbedrijf de Rooy heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Dit komt tot uiting in zowel de ondersteuning van maatschappelijke doelen en in de vorm van sponsoring en/of begeleiding van activiteiten op regionaal niveau. Voor het duurzaam ondernemen heeft bouwbedrijf de Rooy een concept ontwikkeld op het gebied van renovatie, waarbij steeds op de laatste ontwikkelingen wordt ingespeeld. Het "ontzorgen" van opdrachtgevers en bewoners vormen daarbij de sleutelwoorden 
 
Opleiden 
 
Opleiding is ook stevig verankerd binnen het bedrijf. Bouwbedrijf de Rooy heeft destijds aan de wieg gestaan van het SSPB en deze organisatie mede vorm gegeven. Zowel voor het cao personeel als voor het uta personeel wordt opleiding geboden binnen het bedrijf. Het bedrijf heeft hiervoor de erkenningen voor BOL leerlingen t/m HBO. Er zijn goede contacten met de regionale opleidings-bedrijven waarmee frequent overleg is over de inhoud en wijze van opleiden.