Bouwbedrijf
Bouwbedrijf AVAMbouw in
Tiel
<<=Terug naar plaats Tiel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Tiel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf AVAMbouw
Ooijstraat 22
4005 VN Tiel

tel: 0344 622282

Extra informatie

Welkom bij Bouwbedrijf AVAMbouw   
Gevestigd in Tiel & Waardenburg. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw , nieuwbouw , verbouw en renovatie werkzaamheden. U wordt vanaf het (eerste) idee tot en met de oplevering deskundig begeleid. Samen met onze medewerkers in de organisatie staan wij garant voor een kwaliteits product.  
 
Verder kunt u : Trappen, Deuren , Kozijnen van hout of in kunststof , Rolluiken , te veel om op te noemen bij ons op maat laten maken. Deze kunnen wij vakkundig voor u plaatsen.  
 
Bouwbedrijf AVAMbouw 
 
Ons bedrijf is in 2004 opgericht , allround timmermannen die het vak verstaan.Met een vast team van: metsel ,voeg, tegel, stucadoor, installatiebedrijf , samen werkt om uw project te realiseren. 
 
De projecten kunnen bestaan uit oa. : Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Dakkapellen, badkamers, Serre’s, Veranda`s, . 
Kwaliteit en afspraken met de klant staat bij AVAMbouw hoog in het vaandel. 
 
Bekijk onze fotogalerij op deze site om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die Avambouw reeds heeft gerealiseerd. 
 
Hebt u vragen, wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte opvragen, neem dan gerust contact op met ons via de mail. Het snelst bereikt u ons telefonisch op het nr. 06-45752025. Wij stellen persoonlijk contact zeer op prijs, dus twijfel niet om te bellen om vrijblijvend advies of vragen om uw wens te vervullen. 
 
Graag tot ziens bij Avambouw aannemersbedrijf.