Bouwbedrijf
Aannemers- en Bouwbedrijf Frank Wouterse BV in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Utrecht en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Aannemers- en Bouwbedrijf Frank Wouterse BV
Reyer Anslostraat 23
3522DE Utrecht

tel: 030-2804353

Extra informatie

Uw bouwbedrijf in Utrecht   
Wij zijn een modern jong en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Utrecht. Frank Wouterse is een bouwbedrijf die zich richt op: verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed. 
 
Wij zijn uw bouwbedrijf in Utrecht voor het vernieuwen van een badkamer of keuken, een dakterras aanleggen, het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw of uitbouw, tot het uitvoeren van schilder- of stucwerk en het installeren van centrale verwarming. Daarnaast zijn wij het aannemersbedrijf in Utrecht voor de aanbouw aan uw huis. 
Aannemersbedrijf uit Utrecht waar u als klant centraal staat 
 
Úw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Frank Wouterse zet kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen vaak voor aanvullende duurzame energievoorzieningen en besparingsmethoden. 
 
Wat is ons werkgebied? Vooral in Utrecht en de directe omgeving van Zeist, Bilthoven en De Bilt! Maar ook voor buiten de regio Utrecht kunt u ons bellen. 
 
 
Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland. 
 
Bouw & Renovatie 
 
Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Bijvoorbeeld uw huiskamer vergroten met een uitbouw of het plaatsen van een dakkapel. Wij kunnen een ontwerp voor u verzorgen. 
 
Ontwerpen 
 
In de oriëntatiefase kunt u zelf gaan ontwerpen. Teken de ruimte (op schaal) op ruitjespapier of gebruik hiervoor een kopie van de bouwtekening. Varieer met meerdere opstellingen en de elementen die u erin wilt hebben. 
 
 
Tijdens het hele bouwproject heeft u slechts met 1 persoon te maken, waar u vanaf de eerste fase terecht kunt. Hierdoor krijgt u precies de aanbouw, dakkapel, erker of renovatie die u in gedachten had. 
 
Indien nodig wordt bij het project een constructiebureau ingeschakeld en alle technische kennis vergaard om onder het bouwbesluit te kunnen werken en op die manier een hoogstaand product te realiseren. 
 
Bij een renovatie worden vakkundig verouderde of aangetaste delen vervangen en dusdanig uitgevoerd dat u in de toekomst geen onnodige kosten en een gegarandeerd product hebt waarop u kunt vertrouwen. 
 
Voor het te realiseren bouwproject wordt een prijsafspraak gemaakt dat middels een contract wordt vastgelegd. Voor alle partijen is er op deze manier altijd zekerheid en duidelijkheid. 
 
Ons bedrijf heeft zich volledig verzekerd met een CAR- en Aansprakelijkheid verzekering. 
 
Enkele voorbeelden van verbouw werkzaamheden: een verdieping op het huis, het plaatsen van een dakkapel, andere indeling in uw woning maken, aanbouw aan het huis. 
Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.