Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Fortuyn in
Vianen
<<=Terug naar plaats Vianen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Vianen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Fortuyn
Sportlaan 12
4131 NN Vianen

tel: 0347 355922

Extra informatie

Profiteer nu van de 6% regeling.   
Hoe werkt het? 
 
In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen. 
 
De btw gaat van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het verlaagde tarief wordt ook toegepast op de arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen. Deze goederen kunnen in een werkplaats, maar ook op de locatie zelf vervaardigd worden. 
De regeling is wat ruimer ten opzichte van de regeling uit 2010/2011. Nieuw is dat ook architecten, wanneer zij een verbouwing van een woning begeleiden, onder het lagere belastingtarief vallen. Aanleg van tuinen valt ook onder de nieuwe regeling, evenals de verbouw van kadegebonden woonboten. 
Het moment waarop de dienst wordt afgerond, is bepalend voor toepassing van het verlaagde btw-tarief. Het werk dient afgerond te worden in de periode van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014. 
 
Heeft u vragen over het het verlaagde btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen, neem dan contact op met Henk Fortuyn 06-53587533. 
 
Bouwbedrijf Fortuyn, de firma met Henk sr. en Henk jr. Fortuyn, is al 20 jaar actief. Wij hebben veel ervaring in het realiseren van de specifieke wensen van onze klanten, met oog op kwalitatieve bouw en uitstekende afwerking. Met als basis ambachtelijk vakmanschap; al generatielang is de familie Fortuyn actief in houtbewerking en de bouw, met de vroegere timmerfabriek Fortuyn, Bouwbedrijf Fortuyn Binnenveld BV en tenslotte vader-zoon combinatie Bouwbedrijf Fortuyn. Ons bedrijf beschikt over een moderne timmerfabriek en werkplaats waarmee het leveren van maatwerk, voor bijvoorbeeld bijzondere renovatieprojecten tot de mogelijkheden behoort. 
 
Vraag vroegtijdig ons advies 
 
De ideeën van de klant blijken in de praktijk heel divers. Hoe enorm kan smaak, budget, doel en uitgangssituatie verschillen. Voor de ene klant draait alles om design en speelt het budget geen rol. Voor de andere klant staat het budget centraal, is het de uitdaging om zoveel mogelijk wensen te realiseren en is het vooral een traject van keuzes maken. Juist daarom raden wij u aan al in vroeg stadium ons advies te vragen. Met onze ervaring en proactieve opstelling kunnen wij u handige tips geven, verrassingen voorkomen en bovendien geld besparen. 
 
Bouwbedrijf Fortuyn heeft ook een kozijnenfabriek gevestig in Vianen. We leveren dit aan bedrijven en particulier. 
 
Onze specialiteit is het realiseren van specifieke wensen op het gebied van hardhouten kozijnen. Wij kunnen zonder problemen leveren in de plaatsen Schoonhoven, Culemborg, Doorn, Driebergen, Geldermalsen en Leerdam. Neem met ons contact op voor een offerte.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Onderhoud en renovatie 
  • Badkamers en Keukens 
  • Kozijnen, Ramen & Deuren 
  • Serres en Aanbouwen 
  • Dakkapellen 
  • Kozijnen