Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Marco Olsthoorn in
Vijfhuizen
<<=Terug naar plaats Vijfhuizen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Vijfhuizen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Marco Olsthoorn
Kromme Spieringweg 267
2141 BR Vijfhuizen

tel: 023 - 5581715

Extra informatie

Bouwbedrijf Marco Olsthoorn, daar kunt u op bouwen!   
Welkom op de website van Bouwbedrijf Marco Olsthoorn. Ons bedrijf is opgericht in 2003 en is gevestigd in Vijfhuizen. In dit dorp verrichten wij veel van onze werkzaamheden, maar dat doen we ook in Hoofddorp, Haarlem en omringende plaatsen. 
 
U kunt op Bouwbedrijf Marco Olsthoorn bouwen voor een grondige renovatie van uw huis of het realiseren van een aanbouw. Maar ook voor het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van de kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Kijkt u vooral verder op onze website voor meer informatie over onze projecten of neem vrijblijvend contact op. 
 
 
Over Bouwbedrijf Marco Olsthoorn 
 
Bouwbedrijf Marco Olsthoorn is opgericht door... jawel, Marco Olsthoorn. 
 
Als timmerman kan Marco bogen op een kleine twintig jaar van onberispelijke dienst. Zelfstandig ondernemer is hij sinds tien jaar. 
 
Het tweede paar timmermansogen van het bedrijf behoort toe aan Jordy Kortekaas. Zijn haar heeft niet voor niets de kleur van baksteen, want huizen bouwen, dat is wat hij al tien jaar het liefste doet. 
 
Vakmanschap en betrouwbaarheid. Daar staan wij voor en hetzelfde geldt voor onze vaste onderaannemers - zoals de loodgieter, elektriciën, stukadoor of tegelzetter - die wij inschakelen om een werk te voltooien.