Bouwbedrijf
Bouwbedrijf BW van Vliet & Zn in
Woerden
<<=Terug naar plaats Woerden
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Woerden en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf BW van Vliet & Zn
Kromwijkerdijk 25
3448HW Woerden

tel: 0348-420820

Extra informatie

Welkom op de website van Bouwbedrijf BW van Vliet & Zn   
Bouwbedrijf BW van Vliet & Zn is een familiebedrijf dat vele mogelijkheden biedt. Het Woerdense bedrijf heeft zich al decennia bewezen en doet dat nog steeds elke dag. Op kleine en op grote werken. Wat er allemaal mogelijk is, vindt u terug op deze site. Eén bijzonderheid alvast: Van Vliet & Zoon is gerechtigd het Politiekeurmerk Veilig Wonen af te geven. 
 
Bouwbedrijf BW van Vliet & Zn is een familiebedrijf met een historie vanaf 1948. Het jaar dat de grootvader van eigenaar Rob van Vliet zijn eigen bouwbedrijf opricht. De combinatie van deskundigheid en persoonlijk overleg met de klant levert een uitstekende vertrouwensbasis op. Deze insteek wordt succesvol uitgebouwd door zijn opvolger Ben van Vliet, vanaf 2000 samen met zijn zoon Rob. Na de pensionering van Ben van Vliet in 2008 zet Rob als derde generatie het bedrijf met hetzelfde elan voort. 
 
Wat is gebleven, is de insteek. Met een klein en hecht team, dat elkaar in vakmanschap en ervaring volledig aanvult, het best mogelijke werk afleveren. Dit alles in goed overleg met de klant, tijdens de voorbereidingen en tijdens het werk zelf. Van Vliet en Zoon houdt van persoonlijk contact met de klant zodat iedereen na het werk kan zeggen; ‘we zijn zeer tevreden!’ Rob van Vliet is net als zijn voorgangers iemand die met zijn mensen meewerkt. 
 
Kenmerkend voor Van Vliet & Zoon is dat voor de start van de bouwwerkzaamheden alles goed wordt doorgenomen en ingepland. Daarmee kan de prijs uitermate scherp worden gehouden. Ook als er zich onvoorziene wijzigingen voordoen, kan door de korte lijnen binnen het kleine team snel worden bijgestuurd. Dit geldt voor alle opdrachten; van particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen tot aan gemeenten, instellingen en overige organisaties. Bijzonderheid: Van Vliet & Zoon is gerechtigd het Politiekeurmerk Veilig Wonen af te geven. 
 
Rekening houden met de klant is ook overlastbeperking. Bouwen en verbouwen gaan gepaard met stof, herrie en rommel. Dat is niet te voorkomen. Maar Van Vliet en Zoon doet er alles aan -en heeft ook van alles in huis- om die overlast tot een minimum te beperken.

Specialiteit
  • Badkamers  
  • Keukens