Bouwbedrijf
Bouwbedrijf van Gerner in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Zwolle en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf van Gerner
Anjerweg 10
8042CS Zwolle

tel: 038-4211785

Extra informatie

Wie zijn we   
Aannemersbedrijf Van Gerner is een bouwer welke zich onderscheidt door Kwaliteit, Professionaliteit, Flexibiliteit en Klantgerichtheid! Bouwbedrijf van Gerner is gespecialiseerd in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. 
 
Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor uw wensen! Of het nu gaat om een woonhuis, aanbouw, garage, kantoor of dakkapel. En of het nu nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud of Renovatie betreft. Bouwbedrijf van Gerner behaalt altijd het eindresultaat dat ook uw bouwproject verdiend! 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner is jong en dynamisch bouwbedrijf waarin gekwalificeerde vakmensen borg staan voor een goed product en optimale dienstverlening. Door te werken met moderne technieken, computersimulaties altijd open te staan voor innovaties maar het ambacht niet te vergeten, krijgt u een eindresultaat waarin de wensen en eisen van nu zijn samengegaan met de kwaliteit die u mag verwachten! 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner is een jong en dynamisch aannemersbedrijf welke sinds de oprichting in 2007 is uitgegroeid tot een gerennommeerde speler in de burgelijke en utiliteitsbouw. 
 
Geschiedenis 
 
De jonge geschiedenis van Aannemersbedrijf Van Gerner gaat terug tot 2007. In dat jaar besloot Jan van Gerner na meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgebouwd in de bouwwereld om een eigen aannemersbedrijf te starten genaamd Bouwbedrijf van Gerner. Heden ten dage kan Aannemersbedrijf Van Gerner zich een gerennommeerde speler noemen in de burgerlijke en utiliteitsbouw in de regio Zwolle. 
 
Aanpakkers 
 
Bouwen is een tak van sport, waar aanpakken en vakmanschap worden gewaardeerd. Iedereen wil immers zo snel mogelijk een eindresultaat zien. Bouwen vraagt om korte communicatielijnen en klantgerichtheid, of een project nu groot of klein is, vanaf initiatief tot onderhoud. Aannemersbedrijf Van Gerner profileert zich dan ook als een bouwer welke graag de handen uit de mouwen steekt, zowel letterlijk als figuurlijk. 
 
Bouwend Nederland 
 
Bouwbedrijf van Gerner is lid van Bouwend Nederland. Deze organisatie zet zich in voor een betere profiliering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning van een sector die economisch en sociaal belangrijk is. Daarnaast houdt Bouwend Nederland haar leden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, veranderende regelgeving. Zo weet u zeker dat u met Aanemersbedrijf Van Gerner een bouwpartner hebt welke op de hoogte is van alle nieuwenswaardigheden en vernaderingen in de turbulente bouwbranche! 
 
Onze werkwijze 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner hecht aan een open en heldere werkwijze. Voor elk project volgen wij een vast stappenplan zodat u er zeker van kan zijn dat alle afspraken worden nagekomen en er geen stappen in het bouwproces worden overgeslagen wat de kwaliteit ten goede komt! 
 
Bij Aannemersbedrijf Van Gerner hebben wij ervoor gekozen om het bouwproces op te delen omdat elk deel van het proces andere aandachtspunten vraagt, zowel van ons alsook van u. Aannemersbedrijf Van Gerner heeft haar bouwproces als volgt opgedeeld. 
 
  • Aanvraag en Offerte  
  • Uitvoering  
  • Oplevering en Nazorg  
 
Garantie 
 
Wij kunnen natuurlijk op onszelf vertrouwen, maar Aannemersbedrijf Van Gerner wil graag dat u dat ook doet. Naast een plezierige bouwpartner is het voor u van belang dat wij ook een betrouwbare bouwbedrijf zijn. In Nederland zijn diverse (afbouw)garantielabels gangbaar, ieder met zijn eigen regels, voorwaarden en uitkeringen. 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner heeft er bewust voor gekozen om geen garantielabel te voeren. Wij zijn van mening dat de kosten van een garantielabel niet opwegen tegen de eventuele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat het BouwGarant keurmerk slechts maximaal 15% van de aanneemsom met een maximum van €30.000 uitkeert bij een eventuele aanspraak? Aannemersbedrijf Van Gerner heeft daarom besloten om te investeren in een uitgebreide constructie & aansprakelijkheidsverzekering die dekking biedt voor alle voorkomende schades en bouwfouten, soms tot wel 10 jaar na de oplevering!

Wat doen we 

Aannemersbedrijf Van Gerner is erop gericht kwaliteit te leveren. Ons scala aan werkzaamheden die wij uitvoeren is zeer divers maar ze hebben allemaal eenzelfde doel, het leveren van een eindresultaat welke voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner heeft voor de uitvoering van haar werkzaamheden de volgende sectoren onderscheiden. 
 
  • Nieuwbouw  
  • Verbouw  
  • Onderhoud  
  • Renovatie  
 
In de afgelopen jaren heeft Aannemersbedrijf Van Gerner een ruime ervaring kunnen opbouwen in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Door onze enthausiaste en gekwalificeerde vakmensen kunt u bij Aannemersbedrijf Van Gerner maximaal profiteren van onze deskundige inbreng, of het nu gaat om een vergunningsaanvraag of een uitvoeringsaspect. Bij Aannemersbedrijf Van Gerner kunt u bouwen op begrippen als service en kwaliteit!