Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Bouw 2000 BV in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Almere en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Bouw 2000 BV
Editiestraat 6
1321NG Almere

tel: 036-5461000

Extra informatie

Bouwen is ons vak   
Dat betekent dat u kunt rekenen op een vakkundige realisatie van al uw bouwplannen. 
 
Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een complete renovatie of het ontwikkelen van nieuwbouw, bij ons bent u aan het goede adres. Wij voorzien u van vakkundig advies op bouwkundig terrein en streven daarbij om het kostenplaatje voor u zo laag mogelijk te houden. Vooral in een tijd van economisch bewustzijn is het belangrijk te weten dat u bij ons niet te veel betaald. 
 
Uw bouwproject is een investering waarbij een hoge kwaliteit belangrijk is. Daarbij is in onze ogen een lage bodemprijs niet het uitgangspunt, maar een betere prijs/kwaliteit verhouding. Wij houden uw bouwkosten laag door onze efficiente werkwijze en onze jarenlange ervaring in de bouw. Wij werken met een kleine bedrijfsbezetting (lees: bedrijfskosten) maar zó geselecteerd dat we uw hele project van A tot Z kunnen realiseren. Doordat dezelfde mensen calculeren en de bouwbegeleiding verzorgen, vertaalt die efficientie zich in een concurrende prijs zonder op kwaliteit te bezuinigen. 
 
Wij weten bouwkundige kennis en creativiteit in te zetten om voor u economisch te kunnen bouwen. Dit ziet u terug in onze geheel open en gespecificeerde begrotingen. 
 
Op onze website kunt u kennis maken met onze projecten varierend van aanbouw, opbouw, nieuwbouw van vrijstaande woningen of woningen in een rij, tot de ontwikkeling en bouw van bedrijfspanden. 
 
Bouw duurzaam én betaalbaar met Bouwbedrijf Bouw 2000 BV 
 
Bouwen en verbouwen 
 
De bouw is iets waar u (meestal) niet dagelijks mee te maken heeft. Hierdoor kunt u zaken over het hoofd zien of vastlopen in uw plannen. Daarom denken wij graag met u mee en vertalen wij samen met u uw wensen en ideeën in concrete plannen. Wij adviseren u over eventuele alternatieven en zoeken samen met u naar de beste oplossing binnen uw budget. Waar nodig schakelen wij andere partijen in zoals een architect, een bouwkundig adviesbureau of constructeur om de plannen verder uit te werken. Ook in de keuze van deze partijen is uw budget bepalend. 
 
Heeft u al een uitgewerkt bouwplan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Graag brengen wij, aan de hand van uw tekeningen en berekeningen, een vrijblijvende offerte aan u uit. 
 
Bouwen en verbouwen, wat kost het? 
 
Geen nieuwbouw- of verbouwingsproject is gelijk. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Casco, gevorderd casco of volledig afgewerkt, eenvoudig of luxe, alles is mogelijk, maar ook alles heeft zijn prijs. Op internet zijn zeer uiteenlopende prijzen per kuub of vierkanten meter te vinden. Maar doordat projecten en wensen zo verschillend zijn, zijn vierkante meterprijzen of kuubprijzen moeilijk te bepalen. Richtprijzen op basis van vierkante meterprijzen of kuubprijzen zijn dan vaak ook onnauwkeurig. Dit is de reden waarom wij geen prijs afgeven op basis van inhoud of vloeroppervlak, maar elk bouwplan tot in detail voor u berekenen. Hierdoor heeft u een goed onderbouwde prijs en weet u precies waar u aan toe bent. 
 
Wanneer u meerdere offertes heeft aangevraagd, is het belangrijk niet alleen naar de eindprijs te kijken, maar ook naar de werkzaamheden die binnen de offerte worden uitgevoerd. Grote prijsverschillen zitten vaak in uitgesloten kostenposten of onvolledige offertes. Vraag dan ook altijd naar een beschrijving en / of opsomming van de werkzaamheden die zijn aangeboden. Laat u hierbij eventueel adviseren door iemand met een bouwkundige achtergrond. 
 
Onze gespecificeerde offertes zijn volledig. Wij confronteren u niet achteraf met vervelende bijkomende kosten. Alle kosten die zijn uitgesloten, staan duidelijk in de offerte omschreven, stelposten worden apart omschreven en meerwerkkosten worden eerst met u overlegd. 
 
Heeft u vragen over onze offerte? Wij geven u graag tekst en uitleg. 
 
Geschiedenis 
 
In 1993 is Bouwbedrijf Bouw 2000 BV opgericht in Balk (Friesland) door ing. G.A. van der Zee. 
 
In 1996 zijn wij verhuisd naar Almere en zijn we nu al ruim 14 jaar actief in de lokale bouwwereld van Almere en omstreken. De eerste jaren hebben we naamsbekendheid verkregen door voornamelijk verbouwingen en uitbreidingen van bestaande woningen. Tegenwoordig kent u ons ook van nieuwbouwwoningen, kantoren en bedrijfspanden. Ook in het kader van het particulier opdrachtgeverschap van de gemeente Almere hebben wij al meerdere woningen gebouwd. 
 
In 2010 hebben we onze 2e vestiging geopend in Blankenham (Overijssel). 
 
Vakkennis en kwaliteit 
 
De oprichter en eigenaar van Bouwbedrijf Bouw 2000 BV heeft jarenlang gewerkt als uitvoerder en projectleider op diverse grote bouwwerken. De hiermee opgedane kennis en ervaring vertaald hij nu in de bouwwerken die door Bouwbedrijf Bouw 2000 BV worden uitgevoerd. 
Dit merkt u ook tijdens een gesprek over de eerste plannen, tijdens de uitwerking en de uitvoering van de plannen, maar ook achteraf. Een techneut die weet waar hij over praat. 
Tevens werken wij samen met ervaren en zeer kundig bouwpersoneel en onderaannemers, waarvan vele al jarenlang voor Bouwbedrijf Bouw 2000 BV werken. 
Dit team van specialisten staat garant voor kwaliteit. 
 
Bouwgarant 
 
Bouwbedrijf Bouw 2000 BV is deelnemer van BouwGarant. BouwGarant is het kwaliteitskeurmerk voor de bouw. 
Dit biedt u als klant extra zekerheid. 
 
Kijk op de pagina Bouwgarant of op www.bouwgarant.nl voor meer informatie 
 
Lokaal 
 
Bouwbedrijf Bouw 2000 BV is een lokale aannemer. Biedt dit voordelen dan? 
Ja, wij vinden van wel. Als u vragen heeft of iets wilt bespreken, loopt u hier zo naar binnen. U hoeft geen grote afstanden te overbruggen om bij uw bouwbedrijf op kantoor te komen. 
En indien zich problemen voordoen, tijdens of na het bouwproject, zijn wij altijd in de buurt om de problemen op te lossen. Geen logistieke problemen om even tussendoor iemand langs te sturen.

Wat doet Bouw 2000 BV voor u? 

Uitvoering 
 
Nieuwbouw van: 
 
 • vrijstaande en geschakelde woningen 
 • Kantoren en bedrijfspanden 
 • Kelders naast en onder nieuwe en bestaande woningen 
 • Uitbreiden en verbouwen van: 
 • bestaande woningen 
 • kantoren en bedrijfspanden 
 
Bouwmanagement 
 
In samenwerking met diverse bouwpartnets kan Bouw 2000 BV ook een totaalpakket voor u verzorgen, met o.a.: 
 
 • Tekenwerk (ontwerp-, bestek- en werktekeningen) 
 • Daglicht- en ventilatieberekeningen 
 • EPC-berekeningen 
 • Constuctieberekeningen en tekeningen 
 • Aanvraag bouwvergunning