Bouwbedrijf
TotaalBouw Almere in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Almere en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
TotaalBouw Almere
Bovenloop 39
1354LC Almere

tel: 06-13888121

Extra informatie

Welkom bij TotaalBouw Almere   
 
Eindelijk !!!!! U heeft ons gevonden. 
U bent waarschijnlijk de volgende die voor kwaliteit wil gaan en waarde krijgt voor zijn geld. Bij ons krijgt u net dat beetje meer aandacht voor details en perfectie. Wij mogen trots zijn op ons bedrijf, omdat wij veel tevreden klanten hebben. Wij houden ons aan het bouwbesluit en bouwnormen, ook wanneer er gebouwd wordt zonder een verplichte vergunning. 
 
Wij hebben ook vanaf 01 januari 2013 het keurmerk voor kwaliteitsvakman gekregen. 
 
U kunt bij projekten even naar wat foto's kijken. 
En als u vragen heeft, kunt u ons ten allen tijden bellen of mailen. 
 
Eindelijk !!!!! U heeft ons gevonden. 
 
U bent waarschijnlijk de volgende die voor kwaliteit wil gaan en niet voor de goedkoopste. 
Bij ons krijgt u net dat beetje meer aandacht voor details en perfectie. 
Wij mogen trots zijn op ons bedrijf, omdat wij alléén maar tevreden klanten hebben. 
Wij houden ons wel aan het bouwbesluit , ook wanneer gebouwd wordt zonder vergunning. 
U kunt bij projekten even naar wat foto's kijken. 
En als u vragen heeft, kunt u ons ten allen tijden bellen of mailen. 
 
Voor grote (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. 
 
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. 
 
Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. 
 
Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. 
 
Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u!