Bouwbedrijf
P vd Sloten & Timmerbedrijf Hoek in
Amersfoort
<<=Terug naar plaats Amersfoort
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Amersfoort en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
P vd Sloten & Timmerbedrijf Hoek
Kastanjestraat 43
3812MN Amersfoort

tel: 06-10304880

Extra informatie

Welkom bij Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort   
P vd Sloten & Timmerbedrijf Hoek is een veelzijdig bouwbedrijf dat zich bezig houdt met het verbouwen van woningen, het uitbouwen van woningen, het plaatsen van dakkapellen, en verdere bouwwerkzaamheden in en rondom de woning. Daarnaast worden er ook veel onderhoudswerken en veel renovatie uitgevoerd. Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort is tevens een erkend PKVW-bedrijf (Politie Keurmerk Veilig Wonen). 
 
P vd Sloten & Timmerbedrijf Hoek is sinds 2005 zelfstandige, maar heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en timmeren. 
 
Zoekt u een gedegen en betrouwbare partner op het gebied van bouwwerkzaamheden? Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort is er voor u. 
 
Op onze website gaan we verder niet uitgebreid in op onze bedrijfsactiviteiten. Heeft u vragen, of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. 
 
Werkzaamheden 
 
P vd Sloten & Timmerbedrijf Hoek is een veelzijdig bouwbedrijf. 
 
Hieronder een greep uit de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren: 
 
  • verbouwen van woningen 
  • uitbouwen van woningen 
  • plaatsen van dakkapellen 
  • onderhoudswerken 
  • renovatie 
  • op maat maken van mdf kasten 
 
Keurmerk veilig wonen 
 
Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort is een erkend PKVW-bedrijf (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Met dit keurmerk zorgt u ervoor dat u beter beveiligd bent tegen inbraak. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houd in dat u ramen en deuren beter beveiligd zijn. De sloten van ramen en deuren zijn minder makkelijk te forceren. 
 
Om een inbraak te voorkomen, is het verstandig u te laten adviseren door een erkend PKVW-bedrijf. Medewerkers van deze bedrijven hebben een gedegen opleiding gevolgd en voldoen aan extra eisen op het gebied van kennis over woningveiligheid.Politie Keurmerk Veilig Wonen 
 
Waarom dit keurmerk? De voordelen voor u op een rij: 
 
  • Met dit keurmerk heeft u tot 90% minder kans op inbraak. 
  • De meeste verzekeraars geven korting op de premies van uw inboedelverzekering. 
  • U voelt zich weer veilig in uw huis.