Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V. in
Arkel
<<=Terug naar plaats Arkel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Arkel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V.
Onderweg 28
4241 XG Arkel

tel: 0183 - 622311

Extra informatie

Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V.    
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V. is als familiebedrijf al meer dan 65 jaar actief op het gebied van (ver)nieuwbouw, renovatie en onderhoud vooral in West - Nederland. 
 
De 55 medewerkers zijn werkzaam vanuit de 2 vestigingen Arkel en Capelle aan den IJssel en een depot in Rotterdam West. Zowel wat betreft nieuwbouw en verbouw als renovatie en planmatig onderhoud beschikken we over actuele referenties in de gezondheidszorg, onderwijs, winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningbouw. 
 
Specialisaties: 
 
Ons bedrijf heeft de afdeling niet planmatig onderhoud (NPO) de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Wij zijn dan ook trots dat we met een aantal (toonaangevende) corporaties meerjarencontracten hebben kunnen afsluiten. 
 
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V. is al meer dan 10 jaar actief in de zwambestrijding. Het onderkennen, bestrijden en op een juiste wijze renoveren van aangetaste panden, zodat zwam in de toekomst niet terug kan komen, heeft zich ontwikkeld tot een specialisme. We hebben reeds ca. 1500 woningen onderhanden gehad. 
 
Ons bedrijf staat voor innovatief, oplossings- en resultaatgericht werken en een snelle, doeltreffende wijze van handelen in het belang van de klant. 
 
Missie 
 
Het rendabel uitoefenen van een bouw- en onderhoudsbedrijf in de breedste zin van het woord op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Bouwen en onderhouden van vastgoed voor en met mensen. 
 
Visie 
 
Onze visie is dat wij vanuit de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd in het verleden ons vooral in moeten zetten op die (bouw)activiteiten waar we goed in zijn. Vanzelfsprekend worden veranderings- en verbeteringsprocessen gevolgd en/of geïnitieerd. Een continu proces van initiëren, uitproberen, evalueren en consolideren speelt hierin een grote rol. 
 
Personeel: 
 
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V. werkt met een vaste basis aan eigen personeel, onderaannemers en leveranciers. Middels een vaste basis aan eigen personeel borgen wij de kernwaarden en competenties van ons bedrijf, te weten: betrouwbaarheid, accuratesse, kennis, kunde, empathie(klantgericht) en resultaatgericht handelen. 
 
Vanuit het bovenstaande richten wij ons op de volgende marktsegmenten met bijgaand de gewenste omzetverdeling: 
 
1/3 van de omzet uit het niet planmatig onderhoud (NPO) van vooral woningen 
1/3 van de omzet uit het planmatig / groot onderhoud, renovatie en verbouwingen in zowel de woningbouw (grootste aandeel) als utilitair (commercieel vastgoed) 
1/3 van de omzet in de nieuwbouw. Zowel in de bouw van woningen en appartementen als utilitair. Utilitair gericht op multifunctionele voorzieningen of specifiek de zorg. Voor de nieuwbouw geldt dat we vooraf afwegen of het project qua omvang, aard en moeilijkheidsgraad past binnen onze organisatie en orderportefeuille. 
 
Voor Wie: 
 
Corporaties, instituionele beleggers zowel in woningen als commercieel vastgoed, gezondheidszorg en private investeerders. 
 
Doelstelling 
 
Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V. heeft als doelstelling de komende jaren de omzet te stabiliseren.