Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Rendon Arkel BV in
Arkel
<<=Terug naar plaats Arkel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Arkel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Rendon Arkel BV
Vlietskade 1005
4241 WD Arkel

tel: 0183 563111

Extra informatie

De Rendon Onderhoudsgroep biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit vijf vestigingen verspreid door het hele land.   
Eén aanspreekpunt 
 
U kunt complexe projecten met een gerust hart in zijn geheel aan ons overlaten. Op één adres, bij u in de buurt. Daar worden alle disciplines aangestuurd door één projectleider, uw vaste contactpersoon. Zo zetten wij ons vakmanschap en projectmanagement optimaal in. Door de verschillende werkzaamheden slim op elkaar af te stemmen, werken we efficiënter. Daarmee wordt ook de overlast voor de bewoners of gebruikers van uw vastgoed tot een minimum beperkt. 
 
Innovatief onderhoud 
 
De hoog opgeleide specialisten van de Rendon Onderhoudsgroep hebben bewezen dat zij technisch uitdagende klussen probleemloos aan kunnen. Dat onze mensen ook creatief zijn, blijkt wel uit de innovatieve oplossingen die we in eigen huis ontwikkelen. 
 
Eigen personeel 
 
De hoge kwaliteit van onze dienstverlening ziet u ook terug in onze mensen. Wij hebben een vast personeelsbestand van meer dan 250 medewerkers. Doelbewust maken wij zo min mogelijk gebruik van inleenkrachten. U hebt dus te maken met goed opgeleid en ervaren personeel dat beleefd is en uw taal spreekt. Zij vinden het een vanzelfsprekende zaak om de gebruikers van uw pand zo min mogelijk tot last te zijn. 
 
De oorsprong van de Rendon Onderhoudsgroep ligt bij vijf specialistische bedrijven, die al vanaf 1997 intensief samenwerken: BIM Renovatie- en Aannemersbedrijf in Arkel, Haba Aannemingsbedrijf in Haarlem, Schilderwerken Eindhoven in Eindhoven, B. Meijer Schilders en Bouwkundig Onderhoud in Voorburg en Argus Inspectie en Onderhoudsadvies in Arkel. Sommige hebben een historie van meer dan 75 jaar; alle hebben een onbetwiste reputatie van vakmanschap en betrouwbaarheid. Sinds 1 januari 2009 verenigd in de Rendon Onderhoudsgroep, versterken deze werkmaatschappijen elkaar en wordt een landelijke dienstverlening aangeboden. 
 
De Rendon Onderhoudsgroep is zich zeer bewust van haar rol en plaats in de maatschappij. Wij voeren daartoe een bewust personeelsbeleid waarbij onze eigen normen en waarden samen met het respect voor die van andere groepen in de samenleving voorop staan. Wij werken vrijwel altijd in een bewoonde omgeving of op plaatsen waar het dagelijkse werk gewoon doorgang vindt. Een goede verstandhouding met bewoners en gebruikers vinden wij daarom zeer belangrijk. 
 
Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat verder dan het onderhouden van gebouwen en andere constructies alleen. Wij zoeken voortdurend naar toepassingen van materialen en werkmethoden die het milieu minder belasten en het gebruik van energie beperken. Wij spelen een actieve rol in brancheorganisaties als de WVB en VBR waar wij samen met collega's deze ontwikkelingen stimuleren en tot normen in de sector maken. 
 
Naast onze actieve rol in het onderhouden van vastgoed, geven wij ook graag iets terug aan de maatschappij: onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich in de steun die wij op lokaal niveau geven aan maatschappelijke organisaties en sportverenigingen, zowel direct als sponsor of materieel ondersteunend, alsook indirect door onze medewerkers te stimuleren om naast hun werk als vrijwilliger actief te zijn. 
 
De Rendon Onderhoudsgroep kenmerkt zich door serieuze, verantwoorde keuzes. Zo werd 20 jaar geleden al bewust gekozen om een kennisgerichte organisatie te zijn. Met een duidelijke focus op het ‘waarom’ van alle doen en laten. 
In 2009 werd besloten zo duurzaam mogelijk te werken en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Nu meer en meer opdrachtgevers kiezen voor een duurzame relatie om onderhoud en renovaties gezamenlijk aan te kunnen pakken, doen de voordelen van een kennisgerichte organisatie zich gelden. Op diverse manieren blijken de onderhoudskosten voor de opdrachtgevers substantieel lager te kunnen, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. Doordacht & duurzaam is ook het inkoopbeleid. Bij alle aankopen wordt nauwgezet toegezien op de kwaliteit van de producten en de toeleveranciers. Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van het beslissingsproces. Ook bij het kiezen van nieuwe partners, leveranciers en onderaannemers. Het nieuwe duurzaamheidslogo is als het ware een extra garantie.

Specialiteit
  • Renovatieprojecten 
  • Planmatig onderhoud 
  • Service- en mutatieonderhoud 
  • Specialistische onderhoudstechnieken 
  • Betonreparatie 
  • Inspectie en onderhoudsadvies