Bouwbedrijf
HC Dak- en Geveltechnieken in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
HC Dak- en Geveltechnieken
Westvlietweg 65/L
2495AA Den Haag

tel: 070-3653363

Extra informatie

Welkom bij HC Dak- en Geveltechnieken uit Den Haag  Verbouwing, reparatie, renovatie en onderhoud 
 
Wij zijn een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in dak- en gevelwerk, dakkapellen en schilderwerk. Werkzaamheden als complete verbouwingen, renovatie en onderhoud vallen eveneens onder onze activiteiten. 
 
HC Dak- en Geveltechnieken is al sinds 1994 actief in de regio Haaglanden. Ons kantoor is gevestigd aan de Westvlietweg 65L in Den Haag waar tevens onze werkplaats is gevestigd. Al ons werk wordt opgeleverd volgens de laatste kwaliteitsnormen en eventueel kunnen wij daarbij een bouwgarantie verzorgen. 
 
Heeft u na het bezoeken van onze website vragen, dan kun u ons gerust bellen of het reactieformulier invullen met uw vraag. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.