Bouwbedrijf
Accent Bouw Wonen B.V. in
Emmen
<<=Terug naar plaats Emmen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Emmen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Accent Bouw Wonen B.V.
Willem Grolstraat 74
7826 EK Emmen

tel: 0652846632

Extra informatie

Welkom bij Accent Bouw Wonen B.V.    
Accent Bouw Wonen B.V. Woningborg 
 
Accent Bouw Wonen B.V. is Woningborg gecertificeerd 
Accent Bouw Wonen richt zich op verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. Een opdrachtgever wordt op een persoonlijke manier benaderd en binnen de onderneming heerst een gemoedelijke en informele sfeer. Door een goede samenwerking met onderaannemers en leveranciers is Accent Bouw een betrouwbare partner. 
 
Accent Bouw Wonen B.V. besteedt veel aandacht aan de (potentiële) opdrachtgever. Deze wordt uitgebreid en deskundig geadviseerd bij het uitwerken van de wensen en eisen. Accent Bouw Wonen verzorgt alles voor de opdrachtgever wat bij het bouwen aan de orde komt. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden wordt de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werkzaamheden. Accent Bouw Wonen begeleidt de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces van start tot oplevering. 
 
Accent Bouw Wonen B.V. is zeer actief op het gebied van de woningbouw. Volgens een uitgekiend systeem worden de woningen gebouwd, waarbij de opdrachtgever alle mogelijkheden heeft om de persoonlijke wensen en eisen te verwerken in het bouwplan. 
 
Verbouw 
 
Soms voldoet een gebouw of een woning niet meer aan de optimale mogelijkheden. Een verbouwing kan niet te klein of te groot zijn of wij zoeken samen met u de meest functionele oplossing. Het streven van Accent Bouw Wonen is om na iedere oplevering een tevreden opdrachtgever te kunnen toevoegen aan het klantenbestand. 
Renovatie en onderhoud 
 
Bij renovatie, ook wel vernieuwbouw genoemd, wordt een bouwwerk weer in goede staat gebracht en voorzien van modern woon- en/of werkcomfort. Een uitdaging voor Accent Bouw Wonen om te zorgen voor een metamorfose. 
 
Alles vergt onderhoud en op een bepaald moment moeten er voorzieningen worden getroffen om de oorspronkelijke gebruikswaarde van een gebouw of een woning in stand te houden. In overleg met u stellen wij een onderhoudsschema op en verzorgen de uitvoering van de nodige werkzaamheden.