Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Fa S Hartog en Zn in
Landsmeer
<<=Terug naar plaats Landsmeer
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Landsmeer en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Fa S Hartog en Zn
Noordeinde 89/A
1121AC Landsmeer

tel: 020-4821377

Extra informatie

Bouwbedrijf Fa S Hartog en Zn voor bouw en onderhoud op maat! Opgericht in 1878, gevestigd in Landsmeer en inmiddels geleid door de 4e generatie. Dit betekent bouwen op traditie en ervaring die de 126 jaar hebben voortgebracht.   
 
Wij kunnen ondermeer voor u verzorgen: 
 
  • Verbouwing 
  • Aanbouw 
  • Nieuwbouw 
  • Onderhoud 
  • Renovatie 
  • Funderingsherstel 
 
In nauwe samenwerking met u en/of uw architect gaan wij planmatig en gedreven aan de slag. Geheel volgens de hedendaagse eisen en natuurlijk volgens uw eigen wensen. En met behoud van oorspronkelijkheid en karakter. Ons vakbekwame, ervaren bouwteam renoveert en verbouwt voor de lange termijn. 
 
Al tijdens de offerte fase werken wij met een open begroting. Hierdoor heeft u direkt een inzicht in de opgenomen kosten. 
 
Gedurende de werkzaamheden wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van vaste onderaannemers. Voordeel is dat er niet steeds wisselende mensen op de bouwplaats of bij u thuis rondlopen. Daarbij zijn wij door de vaak al vele jaren durende relaties goed op elkaar ingespeeld en overtuigd van de kwaliteit. 
 
Tijdens de gehele bouwperiode hebben wij een CAR (construction-all-risks) verzekering waarbij alle binnen de contractomschrijving vallende risico's automatisch zijn verzekerd.