Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Rob van Woerkum in
Luyksgestel
<<=Terug naar plaats Luyksgestel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Luyksgestel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Rob van Woerkum
Kapellerweg 14
5575 BG Luyksgestel

tel: 06 - 20117289

Extra informatie

Bouwbedrijf Rob van Woerkum; een eenmanszaak met aandacht voor u als klant! U kunt bij ons terecht voor de bouw, verbouwing, een aanbouw, renovatiewerken en timmerwerken aan uw woning of bedrijf.    
Jarenlang heeft Rob van Woerkum ervaring opgedaan als timmerman in loondienst. Op bouwgebied kunnen wij u veel bieden. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouwingen, aanbouwen, renovatie, projecten en andere timmerwerken, met name in regio de Kempen / Eindhoven / Tilburg.  
 
Centraal in uw opdracht staat uw wens. Wij zullen al het mogelijke in het werk stellen om deze wens te realiseren. Daarbij staat kwaliteit, efficientie, klantvriendelijkheid en service centraal.  
 
Neemt u gerust een kijkje in onze website. Indien u vragen of wensen heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 
 
Mogelijkheden  
 
Wij zijn u graag van dienst rondom uw plannen. Dit kan zijn voor de complete begeleiding van uw bouwproject tot het plaatsen van een dakkapel en van een aanbouw tot het maken van een inbouwkast. Zoals gezegd staan hierin uw wensen centraal en we kijken graag met u samen hoe we deze wensen kunnen realiseren. Wij werken regelmatig samen met diverse andere bedrijven. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn in het complete plaatje rondom uw plannen, in adviserende zin of als bouwbedrijf van uw project. Een compleet beeld van de mogelijkheden is niet te geven, omdat ons werk zeer divers is. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, om uw wensen te bespreken.