Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Paas B.V. in
Nieuw buinen
<<=Terug naar plaats Nieuw buinen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Nieuw buinen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Paas B.V.
Zuiderdiep 299
9521 AH Nieuw buinen

tel: 0599 - 616833

Extra informatie

Aannemingsbedrijf Bouwbedrijf Paas B.V. in Nieuw-Buinen is al meer dan 60 jaar een bekende en vertrouwde naam in de bouwwereld in Noord-Nederland. Het familiebedrijf is in 1946 opgericht. Aannemingsbedrijf Bouwbedrijf Paas B.V. heeft een naam hoog te houden als betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud van bestaande projecten. De prestaties uit het verleden zijn voor bouwbedrijf Bouwbedrijf Paas B.V. de fundering om te bouwen aan de toekomst.   
Noord Nederland is voor bouwbedrijf Paas BV het werkterrein. Met Nieuw-Buinen als vestigingsplaats is dit het gebied, dat enerzijds snel bereikbaar is, waardoor hoge vervoerskosten worden voorkomen, anderzijds vergemakkelijkt dit het contact met opdrachtgevers, architecten en onderaannemers. 
 
Paas is bij hen bekend, maar bouwbedrijf Bouwbedrijf Paas B.V. kent hen ook en dat is in het belang van allen die aan een project werken. 
 
Jack Paas en Richard Paas vormen nu de directie over Aannemingsbedrijf Paas BV en de afdeling Projectontwikkeling. Door de verantwoordelijkheden daar neer te leggen waar ze horen, zijn de lijnen binnen bouwbedrijf Paas BV doorzichtig en duidelijk. 
 
Binnen bouwbedrijf Paas BV wordt op directieniveau altijd één aanspreekpunt (directievoerder) toegewezen aan een project. Hij is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering en een goede financiële afwikkeling. Een opdrachtgever heeft daarom altijd één aanspreekpunt. Deze opstelling schept duidelijkheid en voorkomt spraakverwarring. Aannemingsbedrijf Paas BV en haar opdrachtgevers hebben hier goede ervaringen mee. 
 
De directievoerder stelt per project een projectleider en een uitvoerder aan. Deze zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats. Zij krijgen op hun beurt weer een uitstekend team van vaklieden en leerlingen toebedeeld.