Bouwbedrijf
Hofstra Hulshof Bouw b.v. in
Nieuw buinen
<<=Terug naar plaats Nieuw buinen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Nieuw buinen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Hofstra Hulshof Bouw b.v.
Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw buinen

tel: (0599) - 212977

Extra informatie

Misschien kent u ons bedrijf van 'horen zeggen'.  Misschien hebt u in het verleden al eens gebruik gemaakt van onze diensten. 
Misschien wilt u gewoon wat meer weten over Hofstra Hulshof Bouw. 
 
In alle gevallen denken we u met deze internet site van dienst te zijn. 
We geven een presentatie van ons bedrijf, dat sinds de oprichting in 1983 een forse groei heeft doorgemaakt. Klein begonnen maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming, waardoor wij slagvaardig en concurrerend zijn. 
Een bedrijf dat opdrachten - van klein tot groot - naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers kan uitvoeren. 
Dat kan een particulier zijn, die zijn woning wil laten (ver)bouwen of een slot wil laten vervangen, een woningbouwvereniging die het onderhoud bij ons bedrijf wil onderbrengen of nieuwbouw wil laten plegen, een stichting die restauratie of onderhoud wil uitvoeren aan hun monumentale panden, een school welke zijn panden wil laten onderhouden, verbouwen of nieuwbouwen of een ondernemer die een nieuw kantoorpand, bedrijfspand of bedrijfshal wil laten bouwen. 
Kortom voor al uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, interieurbouw, winkelverbouwing, kozijnen en trappen kunt u een beroep op ons doen. Voor zowel kleine als grote opdrachten. 
 
We kennen onze eigen kwaliteiten en mogelijkheden en durven dan ook zonder overdrijven te stellen dat we tot veel in staat zijn. Het kan niet zo gek zijn of wij hebben het al gedaan. 
Op deze site vertellen we wie we zijn, wat we kunnen en wat we ook voor u wellicht kunnen betekenen. 
Natuurlijk lichten we een en ander graag toe in een vrijblijvend gesprek. Daarvoor maken we met genoegen tijd vrij. 
 
U bent dan ook van harte welkom.  
 
Hofstra Hulshof Bouw b.v. is in 1983 opgericht door E.I. Hofstra voormalig bedrijfsleider bij de Leeuw en Jellema te Gorredijk nu van Wijnen Noord en J. Hulshof voormalig directeur bij Bouwman te 1ste Exloermond. Het bedrijf is gestart met 2 werknemers en binnen een jaar waren er reeds 15 werknemers in loondienst, daarop is besloten om op het Noorderdiep 126A een nieuwe werkplaats met inpandige kantoren te bouwen, in 1984 is deze nieuwe accommodatie betrokken. Begin 1995 is een nieuw kantoorpand betrokken waarbij de werkplaats is uitgebreid met een extra loods en tevens is het opslag terrein enorm vergroot. Met deze accommodatie zijn wij beter instaat om in te spelen op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. 
 
Hofstra Hulshof Bouw b.v. is een traditionele 'middel-grote'-bouwbedrijf c.q. bouwondernemer, die niet schuw is voor het niet traditionele, daardoor kunnen wij het optimum vinden in traditionele en niet traditionele bouwwijzen. Dit hebben wij al meerdere keren aangetoond in onze projecten. Deze projecten zijn gerealiseerd in de burgerlijke- en utiliteitsbouw, waarbij het totaal aan werkzaamheden 'in-een-hand' uitgevoerd kunnen worden. Daarbij kunt U denken aan nieuwbouw, verbouw, aanbouw, restauratie, renovatie, onderhoud en dergelijke. 
Hofstra Hulshof Bouw heeft daarom een verscheidenheid aan specialisten in zijn gelederen. Daarnaast hebben wij ook een eigen timmerfabriek waarin wij zoveel mogelijk producten fabriceren zoals: kozijnen, deuren, trappen, interieurs, balies, prefab kapconstructies, prefab houtskeletbouw constructies, e.d.. Hiermee wordt de 'alles in-een-hand-formule' bekrachtigt. Dit is dus een van de redenen dat Hofstra Hulshof Bouw zeer daadkrachtig, efficient, effectief en humaan kan optreden bij boven genoemde werkzaamheden, mede doordat wij niet te groot zijn (ca. 30 werknemers); "Wij zijn groot genoeg om een goede concurrerende aanbieding neer te leggen, maar niet te groot, zodat we flexibel blijven om optimaal op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers in te kunnen spelen". 
Als afzetgebied kan beschouwd worden de drie noordelijke provincies, maar werkzaamheden buiten de regio vormen ook geen probleem, zo zijn er al werken in Zeeland, Overijsel, Brabant, Utrecht en Terschelling uitgevoerd. 
 
Hofstra Hulshof Bouw b.v. staat daarnaast bekend als bouwer van degelijke traditionele kwaliteitswoningen met een hoog afwerkingsniveau. Deze woningen worden door onszelf ontwikkelt en op de markt gebracht. Dit doen wij zowel in de projectmatige sfeer als in regie. In de projectmatige sfeer kan gedacht worden aan meerdere woningen c.q. appartementen als wel aan combinaties van utiliteits- en woningbouw, denk hierbij aan de nieuwbouw van het complex het "Raethuys" te Stadskanaal.

Specialiteit
  • Utiliteitswerk 
  • Renovatie-restauratie 
  • Verbouw-aanbouw 
  • Onderhoud 
  • Divers 
  • NIBU-huis 
  • Verkoop-uitvoering 
  • Verkoop-ontwikkeling 
  • Actuele werken