Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Radix & Veerman in
Woerden
<<=Terug naar plaats Woerden
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Woerden en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Radix & Veerman
Oudelandseweg 27
3443AC Woerden

tel: 0348-412204

Extra informatie

Flexibel en veelzijdig   
Bouwbedrijf Radix & Veerman is een compact bouwbedrijf en daardoor in staat haar organisatie aan te passen in tijden van economische hoog- en laagconjunctuur om die producten te realiseren, die de markt vraagt. 
De flexibele organisatie is ingericht om optimaal in te spelen op de wensen van de opdrachtgever. 
Bij de realisatie van projecten staan keuzemogelijkheden van een opdrachtgever of opdrachtgevers hoog op de prioriteitenlijst van Bouwbedrijf Radix & Veerman. 
Dit klantgericht denken wordt doorgevoerd in alle activiteiten waarmee bouwbedrijf Bouwbedrijf Radix & Veerman zich bezig houdt, u moet hier bij denken aan: 
 
- projectontwikkeling 
- nieuwbouw koop of huur woningen / woningbouw 
- nieuwbouw koop of huur appartementen 
- utiliteitsbouw 
- verbouw 
- onderhoud 
 
Wie is Bouwbedrijf Radix & Veerman? 
 
D.L. Veerman heeft in 1942 de grondslag gelegd voor de huidige bouwonderneming door 
compagnon te worden van P. Radix. Hoewel in de oorlogsjaren de werkzaamheden zich beperken tot onderhoud, zijn er in de wederopbouw veel bouwprojecten gerealiseerd. 
 
In 1974 nemen twee zonen het aannemersbedrijf van hun vader over. Onderleiding van de nieuwe directie groeit Bouwbedrijf Radix & Veerman uit tot het huidige bouw- en aannemingsbedrijf. 
 
In de jaren '70 en '80 worden veel bouwwerken gerealiseerd na inschrijving op de aanbestedingsmarkt. Dit beleid wordt eind jaren '80 gewijzigd. Dan richt Bouwbedrijf Radix & Veerman zich meer op het initiëren en realiseren van bouwwerken in eigen beheer. 
 
Vanaf 2007 neemt de derde generatie deel aan het bestuur van Bouwbedrijf Radix & Veerman. 
 
Tot op heden is de ontwikkeling van projecten een kernactiviteit van Bouwbedrijf Radix & Veerman maar 
is het uitvoeren van opdrachten voor een professionele of particuliere opdrachtgever niet minder belangrijk. 
 
Organisatie en bouwproces 
 
De compacte organisatie van Bouwbedrijf Radix & Veerman wordt gekenmerkt door korte lijnen. Er is rechtstreeks contact tussen opdrachtgever en directie. Wensen van opdrachtgevers en kopers worden in persoonlijke gesprekken verwoord naar technische opdrachten voor de uitvoering. De mensen van de werkvoorbereiding en inkoop maken hiervoor de directe vertaalslag naar de werkvloer. Op deze wijze kan snel en adequaat ingespeeld worden op wensen, opmerkingen en onverwachte situaties tijdens het realisatietraject. 
 
Met een overzichtelijke organisatie, een goede werkvoorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werkt Bouwbedrijf Radix & Veerman in teamverband met de opdrachtgever, gemeente, architect, constructeur en toeleveranciers samen aan de realisatie van de bouwprojecten (van grote gebouwen tot ontwikkeling van uw villa op een bouwkavel of verbouwing en renovatie). Samenwerking en communicatie is de sleutel tot het welslagen van een bouwproject. 
 
In het werkoverleg staan betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Afspraken worden waargemaakt en het product wordt gegarandeerd. Zo is Bouwbedrijf Radix & Veerman gericht op de realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten die met veel genoegen worden gebruikt.